ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας ’Ο Άγιος Σπυρίδων’, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2013, ως αυτόνομη δομή, από τις λοιπές δράσεις του Φορέα. Ως πάροχος υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η παρεχόμενη νοσηλεία είναι δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα ενδείκνυται κατά περίπτωση.
Αποτελεί πρότυπο ιατρικό κέντρο που στοχεύει στην παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εξατομικευμένης αποκατάστασης με έγκυρη διάγνωση, θεραπευτική παρέμβαση και σφαιρική κάλυψη των αναγκών των περιθαλπομένων. Διαθέτει 20 θέσεις νοσηλείας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε 10 δίκλινα διαμερίσματα, που διαμορφώνουν το μοντέλο της αυτόνομης διαβίωσης, δίχωρα ή μονόχωρα, με εξοπλισμένη κουζίνα-τραπεζαρία, μπαλκόνι και W.C. για Α.Μ.Ε.Α. H πρόσβαση στο χώρο της Μονάδας Νοσηλείας μέσω ασανσέρ και εξωτερικής ράμπας είναι γρήγορη και εύκολη.
Το ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον εξασφαλίζει την άριστη συνεργασία μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή, με στόχο την επιτυχή θεραπευτική παρέμβαση.
Η Μονάδα διαθέτει άνετο χώρο εργασιοθεραπείας, εκδηλώσεων και καθιστικού, με πανοραμική θέα προς το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, που συνδυάζει την ομορφιά της θάλασσας και του βουνού.