Όταν η Αγάπη Γίνεται Πράξη

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα, με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Αμφιλοχίου, ενόψει της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων προέβει στην διανομή 300 και πλέον πακέτων αγάπης, με είδη επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, (ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρία και οικογένειες με κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα), μέσω των προνοιακών δομών και προγραμμάτων που διαθέτει.

Παράλληλα δόθηκαν 90 πακέτα με τρόφιμα όπως και επιταγές αγοράς ειδών κρέατος στους εργαζόμενους όλων των δομών και προγραμμάτων της Ιεράς Μητρόπολης μας, ως ένδειξη στήριξης και αναγνώρισης της διακονίας τους, τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την προσφορά αγάπης και συγκεκριμένα: Το κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση , την Ιερά μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο του Δημήτρη Παπαδάκη, τον Πιπεράκη Ιωάννη,  την El. Renieris & go, την Motor Oil Bαρδής & Νίκος Βαρδινογιάννης,  τα Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ , ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, LIDL, ΑΒ Βασιλόπουλο για την προσφορά δωροεπιταγών  και τροφίμων , την οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής Βακάκη από την Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, το super market Πετράκης Αντώνιος και υιοί, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Ενορίες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας των Επαρχιών Κισάμου και Σελίνου, την Ιερά Μονή Παρθενώνος, την Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας Γωνιάς Κολυμβαρίου,  καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την έκκληση βοήθειας και πρόσφεραν σημαντική ποσότητα βασικών ειδών σίτισης .

Η υλική αυτή υποστήριξη συντέλεσε στην ψυχική ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής, που βρίσκουν καταφύγιο θαλπωρής στις κοινωνικές υπηρεσίες του Φορέα μας.  Με την ανθρωποκεντρική αυτή στάση εκείνων που  συντέλεσαν στην επιτυχή υλοποίηση της εκστρατείας αγάπης, διαμορφώνεται ένα δίκτυο συμπαράστασης , όπου όλοι δικαιούνται ισότιμη μεταχείριση και επείγουσες κοινωνικές ανάγκες αντιμετωπίζονται  μέσα από την συλλογιστική διαχείριση, από όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται ο καθένας.