Στιγμές από την καθημερινότητα περιθαλπομένων

Ένα ξεχωριστό πρωινό…

 

Ο Σύνδεσμος ‘’Φίλοι του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου’’ σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία, διοργάνωσαν επίσκεψη των περιθαλπομένων το ξενοδοχείο EUPHORIA  του κ. Γεωργίου Μαθιουλάκη, στην περιοχή Καμισιανά, Κολυμβαρίου. Σε συνέχεια επικοινωνίας του Προέδρου του Συνδέσμου  κ. Παντελή Κατάκη με τον κ. Μαθιουλάκη, δόθηκε η ευκαιρία στους περιθαπομένους του Ιδρύματος, να ξεναγηθούν και θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του. Ο Διευθυντής της ξενοδοχιακής μονάδας κ. Γρηγόρης Τζανουδάκης,  υποδέχτηκε εγκάρδια τους περιθαλπομένους τους Ιδρύματος όπως και όλα τα στελέχη του.

Επιπροσθέτως, ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μας έδωσαν τα λόγια του κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη, πρώην Διοικητή  Α.Τ Χανίων, Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προστασίας Ζώων και εκλεγμένος σήμερα στον Δήμο Πλατανιά, ο οποίος στον εξαίρετο λόγο του αναφέρθηκε με σεβασμό και αγάπη στην Τρίτη Ηλικία.  ‘’ Η Τρίτη Ηλικία δεν είναι ασθένεια, είναι μια φυσιολογική περίοδος της ζωής μας. Η ψυχή δεν γερνά ποτέ. Κάθε άνθρωπος είτε νέος είτε γέρος, συμμετέχει στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας ‘’, υπογράμμισε ο κ. Κουτσαυτάκης μεταξύ άλλων.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την δυνατότητα που έδωσαν στους  περιθαλπόμενους  ενοίκους μας να αποδράσουν από την καθημερινότητα με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο και  τους ευχόμεθα να συνεχίζουν να μοιράζουν απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας .