Πρακτική Άσκηση μέσω του προγράμματος Erasmus

Στα πλαίσια της εταιρικής σχέσης που έχει αναπτύξει το Αννουσάκειο Ίδρυμα με τον ιδιωτικό οργανισμό εκπαίδευσης από την Γαλλία με την επωνυμία APRECA, υλοποιείται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus, εργασιακή εμπειρία στον διοικητικό τομέα.
Συγκεκριμένα η μαθητευόμενη Emmanuelle Bernard εκπαιδεύεται στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Hotel Kissamos, από τις 20/05/2017 έως τις 14/07/2017, στην διεκπεραίωση διοικητικών εργασιών, όπως αρχειοθέτηση, ενημέρωση κίνησης πελατών, οικονομικών στοιχείων, τήρηση βιβλίων του ξενοδοχείου , διοργάνωση πολιτισμικής εκδήλωσης, επαφή με τον πελάτη κλπ.
Το Αννουσάκειο Ίδρυμα ως διακρατικός εταίρος αναλαμβάνει την υλοποίηση σχεδίων μαθητείας, από την εύρεση του χώρου εργασίας και διαβίωσης έως και την ασφαλή διαμονή των συμμετασχόντων, στο Νομό Χανίων. Σκοπός είναι η εξασφάλιση εργασιακής εμπειρίας σε διάφορους οργανισμούς, εταιρείες και φορείς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , με σκοπό την εκπαίδευση μαθητευόμενων νέων και ανέργων από την Γαλλία για την αποκόμιση εργασιακής εμπειρίας.