Η Κινητή Ιατρική Μονάδα στο Κέντρο Υγείας Βάμου

Συνεχίζονται οι ιατρικές επισκέψεις της Κινητής Ιατρικής Μονάδα του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, «Ο Άγιος Γεώργιος»,  στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που υπέγραψαν για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Χανίων.

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, η Ιατρική Μονάδα μετέβει στο Κέντρο Υγείας Βάμου στελεχωμένη από τους Ιατρούς:  κ.α. Γεωργία Γιαννουλάκη Καρδιολόγο, της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον κο. Μιχαήλ Μοσχονά, Πνευμονολόγο, Φυματιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και τον κο. Μιλτιάδη Ντουντουλάκη, ορθοπεδικό της Μ.Υ. Π.Ε.Δ.Υ Χανίων καθώς και με την συνδρομή του επιστημονικού προσωπικού του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου.

Στα πλαίσια της ανωτέρω επίσκεψης διενεργήθηκε δωρεάν προληπτική Ιατρική εξέταση καρδιολογική, ορθοπεδική  και πνευμονολογική εκτίμηση, των προσερχομένων στο Κ.Υ. Βάμου, με την χρήση του υπερσύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού που διαθέτει η Κινητή Ιατρική Μονάδα. (Υπέρηχο, Καρδιογράφο, Καρδιολογικό υπέρηχο, Διαφανοσκόπιο, Αγγειολογικό Doppler, Ωτοσκόπιο, Οφθαλμοσκόπιο, Λαρυγγοσκόπιο, Μόνιτορ ασθενή, Σπιρόμετρο).

Στόχος του Αννουσάκειου Ιδρύματος είναι η Κινητή Ιατρική Μονάδα, σε συνεργασία με την 7η Υ.Π.Ε, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, τα Κέντρα Υγείας, όπως συνεχίζει να καλύπτει τις Ιατρικές και κοινωνικές ανάγκες, αναγκεμένων συνανθρώπων μας που δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε οργανωμένες Μονάδες Υγείας.